Olivia Steer sau cum sa manipulezi oamenii emotional pentru credibilitate

Cu totii stim cine este Olivia Steer din media dar suntem cu totii constienti ce advoca aceasta persoana? Daca va uitati pe facebook-ul ei, o sa vedeti un istoric de campanie prin imagini vizuale impotriva chimoterapiei prin care sustine ca acest tratament este de fapt ” experiment pe oameni” si da ca alte rezultate a cum sa te vindeci de cancer urmatoarele nume: Dr. T. Colin Campbell.

In primul rand trebuie sa stim cine este acest personaj: T. Colin Campbell daca il cautati pe wikipedia este un biochimist care se specializeaza pe nutritia in corelatie cu anumite afectiuni. Bun, a facut un an la medicina veterinara, a terminat facultatea de nutritie si bioochimie pe specializarea microbiologiei. Totul frumos dar studiile sale se limiteaza la nutritie si cum afecteaza oamenii si bolile. Sustine dieta vegana si din studiile sale, aparent ca orice alt sustinator al alimentatiei vegane spune ca „proteina animala” provoaca cancer 🙂 . Surprinzator, nu? 🙂 Ca sa intelegeti inca un lucru. Compania lui e non-profit dar ca sa te inrolezi in programul lor trebuie sa platesti o suma de 1260$, dar ei sunt o companie non-profit 🙂

http://nutritionstudies.org/courses/enrollment/

Aparent pe un site au fost gasite rezultatele originale ale studiilor pe care Campbell le-a condus care sunt diferite fata de cele pe care le-a bagat in cartea „The China Study”.  Aparent Campbell ignora toate studiile conduse de alti doctori specializati in domeniu in care anumite proteine animale au efecte benefice asupra a anumitor boli si se rezuma la ideea de a incrimina proteina animala astfel spunandu-ne doar jumatate de poveste. Mai multe informatii puteti gasi aici: http://www.cholesterol-and-health.com/China-Study.html

Deci Olivia este anti chimioterapie chiar daca asta s-a dovedit ca la unii pacienti le prelungeste viata daca nu chiar ii scapa de tumori. Chiar sunt curioasa media de pacienti a lui Campbell vs media de pacienti in stadiu de cancer mic care au scapat prin chimoterapie de boala. Olivia Steer, incep sa cred ca promovezi moartea scurta de la boli netratate si promovezi tratamente naturiste in care n-ai nici o baza ca ar merge ci doar niste testimoniale care pot fi puse acolo de dragul imaginii.

Acum, sa revenim la Olivia Steer care aparent a devenit un personaj important in lupta anti vaccinurilor care da, este la fel de stupid precuma suna. In primul rand, singurele ei surse sunt niste doctori care au avut rezultatele ca vaccinurile cauzeaza autism. Bun, dar de ce acele studii pe care le venereaza au fost gasite ca fiind eronate deoarece datele din ele contineau termeni gresiti? Olivia, nu exista guvernul conspirationist care sa vrea ca toata generatia urmatoare sa faca autism din cauza vaccinurilor. Fiindca trebuie sa intelegeti ca guvernul vrea sa sece oamenii de bani pentru vaccinuri ca sa imbolnaveasca toate generatiile noi :)))) (sarcasm)

Ok, ca sa ne informam corect si sa va arat cat de ridicola este declaratia Oliviei Steer hai s-o luam cu ce este autismul.

Autismul este o tulburare severa de dezvoltare, de natura neurobiologica. Ea apare fie la nastere, fie la varsta de 18 luni – 2 ani a copilului.

Autismul tipic face parte din tulburarile spectrului autismului (TSA) sau tulburarile pervazive de dezvoltare (PDD) care includ diverse forme de manifestare ale afectiunii: de la autismul sever pana la sindromul Asperger (cei afectati de acest sindrom au limbaj, o inteligenta chiar geniala, dar manifesta deficiente de comunicare si socializare). Celelalte tulburari din spectru sunt: sindromul Rett, tulburarea dezintegrativa a copilariei, PDD-NOS (tulburarea pervaziva de dezvoltare – nespecificata altfel sau autismul atipic) si autismul inalt functional.

Cauzele autismului sunt: un virus, o toxina din mediu, o anomalie sau leziune cerebrala, nivelul anormal de neurotransmitatori din creier sau un stres major trait de mama in timpul sarcinii.

Mai multe informatii puteti gasi aci:

http://www.romedic.ro/autismul

Desi au fost unele ipoteze cum ca autismul ar fi legat de mercurul din vaccinuri, s-au demonstrat de-a lungul timpului ca acele ipoteze nu au fost concluzionate si ca vaccinurile n-au nici o conexiune cu declansarea autismului. Aceste studii le putem gasi la centrul CDC impreuna cu toate informatiile studiului : http://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/autism.html

O alta problema pe care nu si-o pun mamele care sunt anti vaccin este ca vaccinul nu iti da immunitate totala, dar te scapa de o forma grava a boli si daca considerati ca rujeola nu are o forma mai grava atunci explicati va rog decesele care s-au pronuntat de la copii nevaccinati care au facut aceasta boala:  http://www.edumedical.ro/rujeola-a-inregistrat-in-2014-cele-mai-multe-cazuri-din-ultimii-20-de-ani/

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19281714-isteria-anti-vaccin-face-primele-victime.htm

Stati, mai sunt si alte boli cum sunt polio care daca nu te immunizezi poti face o forma grava ce poate duce la paralizie si deces pe cand forma usoara include doar simptome gripale. Handicap sau gripa? Oare ce e de ales?

Poate parintii sunt destui de inconstienti sau nu-si dau seama ca efectele adverse de la vaccin sunt neglijabile pe langa posibilitatea decesului. Cat de inconstient sa fii sa-ti expui copilul la o boala ca ti-l poate omori??? Fiindca in fiecare an este o epidemie si daca nu-l tii intr-o bula de plastic, nu-l poti feri de orice.

Mai mult, acum sunt stranse semnaturi impotriva vaccinarii obligatorie deci da macar statul sa le faca bine ignorantilor. Daca in schimb nu este pusa in aplicare atunci sa nu li se mai dea asigurari publice de sanatate si educatie pe motivul ca copilul lor este un pericol pentru ceilalti copii din jurul lui. Asa ca mamelor care chiar tin la copii lor si ii vaccineaza nu cred ca or sa vrea sa vin un copil nevaccinat care practic o sa fie magnet pentru virusurile din epidemii si un focar public. Asa cum mamele anti vaccin au dreptul sa refuze vaccinul atunci si mamele cu copii vaccinati au dreptul sa-si protejeze copii iar statul sa-i refuze beneficiile publice atat timp cat el e un pericol pentru ceilalti. Mai multe informatii gasiti aici:

http://insulaindoielii.ro/2014/04/24/dragi-parinti-sunteti-mintiti/

Pana la urma draga Olivia Steer, incep sa cred ca ideologiile tale sunt un pericol public si sper sa nu devina o propaganda fiindca atunci se agraveaza situatia 🙂 Te-ai gandit ca poate cazurile de autism au alte motive? cum ar fi cele medicale scrise mai sus? Crezi ca alimentatia ta a avut toate mineralele si nutritia completa pentru a face un copil sanatos tun sau poate i-a lipsit ceva? Normal ca e mai usor sa blamam vaccinurile decat sa ne gandim ca greseala poate fi altundeva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s